Description
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.2. AUTOR PIOTR DOMINIK TYTUŁ MOŻLIWOŚĆ WYKORZYSTANIA POTENCJAŁU KUCHNI… CZ.2 WYDAWCA NAUKOWE SOPHIA ROK WYDANIA 2018 OPRAWA OPRAWA BROSZUROWA ILOŚĆ STRON 80 EAN 9788366040052 Znajdź podobne według klucza: PIOTR_DOMINIK NAUKOWE_SOPHIA (420852)
Ekonomia i biznes
jerzy dudek, zatrudnienia, daukszewicz krzysztof, ocean arktyczny, art 42 kp, kindersztuby, pożar w burdelu, ceny hurtowe paliwa orlen, ubezpieczenie grupowe pzu składka 54 zł, trzy metry nad niebem gdzie obejrzeć, tomasz knapik, aktywo, państwowa inspekcja pracy białystok, samochód w firmie, matthew tyrmand, prawnik, biuro paszportowe olsztyn, terroryści, jerzy 6
yyyyy