Description
Po sukcesie, jakim okazała się „Italia do zjedzenia”, Bartek Kieżun wyruszył do Portugalii gnany potrzebą kolejnej opowieści o malowniczych miejscach oraz kuchni niezwykłej w swej prostocie.”Portugalia do zjedzenia”to połączenie książki kulinarnej i przewodnika po jednym z najczęściej odwiedzanych europejskich krajów. Znajdują się w niej zarówno fantastyczne przepisy, jak i pasjonujące opowieści o historii i sztuce, które sprawiają, że bacalhau, francesinhai pieczone sardynki smakują jeszcze lepiej.Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Wnętrza i ogrody
niepłodność idiopatyczna, żulczyk książki, rezygnacja z usługi upc, akt własności mieszkania, ustawa o świadczeniach opieki zdrowotnej, platforma opon, dzietność w polsce, duży zus, ustawa o radiofonii i telewizji, szpital w słupsku, thunn, girkin, diety delegacje zagraniczne
yyyyy