Opis
Coraz więcej osób rezygnuje z mięsa i produktów odzwierzęcych. Co jednak zrobić, gdy jesteśmy aktywni fizycznie i potrzebujemy dużo białka? Jak zaspokoić zapotrzebowanie organizmu na proteiny, stosując dietę roślinną? Z książki Zielone proteiny dowiesz się między innymi: ile białka potrzebuje Twój organizm? jakie są najlepsze źródła roślinnego białka? jak przygotowywać dania, aby były smaczne i zawierały wszystkie składniki odżywcze, które są Ci potrzebne. W Zdrowych zielonych proteinach znajdziesz również 60 autorskich przepisów na pyszne, pełne protein roślinne dania.Tytuł oryginału: The new green protein : 20 gröna proteinkällor och 60 enkla, läckra receptISBN: 9788381320962Kod paskowy: 9788381320962Autorzy: Elquist ThereseTłumaczenie: Łygaś WojciechWydanie: 1Rok wydania: 2020Kod wydawcy: 30763Miejscowość: WarszawaLiczba stron: 160Oprawa: TwardaPKWiU: 58.11.1Format: 17.5×24.5cmGłębokość (mm): 15Waga: 0.645Języki: polskiGrupa towarowa: Książka
Kulinaria
ewa minge sklep, legitymacja nauczyciela, obcą, maciej dobrowolski, podwyżki nauczycieli, index jr, bym, umowa o dzieło a umowa zlecenia
yyyyy